У Кропивницькому говорили про реформу шкільного харчування

Березень 01, 2024 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

В обласному центрі  відбувся обласний форум «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи»

У відкриті форуму взяли участь начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, голова обласної ради Юрій Дрозд та експертка напрямку впровадження Стратегії реформ шкільного харчування по напряму взаємодії центральних органів виконавчої влади з обласними органами влади і місцевого самоврядування Леся Марталішвілі.

До регіонального форуму долучилися всі очільники громад та начальники відділів освіти Кіровоградщини.

З вітальним словом до присутніх звернулась перша леді Олена Зеленська.

"Зараз, під час війни, нагодувати корисно та якісно не менш важливо, ніж зігріти чи побудувати укриття. Все це – частина безпеки та наснаги дітей. Саме від вас – від громад та мешканців, місцевого керівництва та керівництва шкіл – залежатиме, чи стануть такі важливі зміни реальністю. Чи зможемо ми разом забезпечити нашим дітям однаковий доступ до поживної та якісної їжі і в маленькому селі, і у великому місті».

Учасники заходу обговорили актуальні питання, пов'язані з удосконаленням процедури закупівель, вибором нових моделей харчування, контролю якості харчування дітей, модернізацією харчоблоків та інші аспекти реформи. Також мова йшла про забезпечення закладів освіти достатнім штатом кваліфікованих працівників, адже це основа до успішної реалізації реформи. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool