У Кропивницькому головний рятувальник області перевірив хід виконання будівельних робіт

Липень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1142 | Коментарі: 0

Пріоритетним завданням для начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронка є поліпшення умов життя особового складу.

Тому насамперед у перші дні після виходу з планової відпустки він з новими силами особисто перевірив, як за його відсутності здійснювались роботи з реконструкції житлових приміщень колишнього гуртожитку 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницького, в яких будуть мешкати 9 сімей рятувальників.

Віталій Миронюк зокрема детально оглянув стан внутрішніх приміщень – майбутніх квартир, які будуть облаштовані згідно із сучасними вимогами будівництва, перевірив якість фасадних робіт будівлі та крім того, паралельно з’ясував, як ведуться ландшафтні роботи на прилеглій території.

Відповідно до висновку начальника Управління, який він зробив по закінченню огляду об’єкта, роботи тривають успішно та згідно із планом.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool