У Кропивницькому дитяча бібліотека приєдналася до Всеукраїнського тижня дитячого читання (ФОТО)

Березень 27, 2024 | Новини | Переглядів: 337 | Коментарі: 0

В обласному центрі у Центральній міській бібліотеці для дітей стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання «Читацька родина єднається заради вільної країни».

У перший день Тижня бібліотекарі організували захоплюючий книжковий let's play "У книжковому дивосвіті виростають творчі діти".

Свято зібрало і дорослих і малих. Але саме діти були справжніми зірками цієї події. Вони не просто читали книги, а й вигадували історії, імпровізували, театралізували. В кожному кроці проступала безмежна фантазія і любов до книги.

У Кропивницькому дитяча бібліотека приєдналася до Всеукраїнського тиждня дитячого читання (ФОТО)

У Кропивницькому дитяча бібліотека приєдналася до Всеукраїнського тиждня дитячого читання (ФОТО)

Юні актори КнигоТеатру вийшли до глядачів з виставою «Дружба це найбільший скарб». На сцені розгорнулася неймовірна історія про пригоди героїв книг. Кожен персонаж, кожна пригода принесли глядачам море позитиву та мудрості.

Не можна було стримати емоцій і під звучання сучасних українських хітів. Діти декламували вірші, співали, танцювали. Їхня неймовірна енергія та креативність просто вибухали, перетворюючи прості танцювальні рухи в справжнє шоу.

Книжковий let's play став чудовим прикладом того, як книги можуть об'єднати читацьку родину книгозбірні, перетворивши звичайний день у незабутню пригоду.

Тиждень триває. Читачів чекають різноманітні несподіванки та приємні сюрпризи.                                      


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool