У Кропивницькому чорнобильці проведуть акцію

Квітень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 1445 | Коментарі: 0

В обласному центрі до 35-роковин Чорнобильської катастрофи чорнобильці-ліквідатори проведуть акцію та вшанують пам'ять загиблих і померлих від Чорнобильської катастрофи., повідомляє FOTOINFORM.NET

 У Кропивницькому, як і у деяких містах держави, на Чорнобильському меморіалі о 20 й годині 25 квітня, вже пять років поспіль, починаючи з 30-x роковин від часу тих незабутніх подій (із 2016 року ) , також щороку запалюють поминальні лампади.

У зв'язку із цьогорічними карантинними заходами та неможливістю відвідати колективно у цей час наш місцевий Чорнобильський меморіал, кожний небайдужий громадянин нашого міста, також може долучитися до цього міжнародного флешмобу : «Запали свою свічку пам'яті Chornobyl 35» о 20 й годині 25 квітня цього року біля пам’ятника «Жертвам Чорнобиля» у Кропивницькому, або зробити це разом із славутичанами о 23 й годині в цей самий вечір поставивши свічку на підвіконні своєї домівки.

Саме із наймолодшого міста України Славутич пішла традиція, яка стала вже міжнародною, проводити нічну службу та вшановувати пам'ять загиблих і померлих від Чорнобильської катастрофи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool