У Кропивницькому буде працювати «соціальний патруль»

Жовтень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Сьогодні, 31 жовтня, у міській раді Кропивницького під головуванням заступника міського голови Наталії Дзюби відбулася нарада з організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей, в першу чергу малозахищених верств населення, у період низьких температур протягом зимового періоду.

Під час наради був затверджений перелік об'єктів комунальної власності, які можуть надавати допомогу мешканцям обласного центру для тимчасового обігріву при переохолодженні та обморожені.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Патрулювання території міста в місцях з найбільшою імовірністю перебування людей, які можуть потребувати допомоги в умовах низьких температур, здійснюватиме оперативна група “Соціальний патруль”, який організовують спеціалісти Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Основні завдання такого патруля — інформування бездомних осіб про можливість та місце отримання медичних, гуманітарних і соціально-побутових послуг та надання допомоги при виявленні у людини ознак переохолодження.

Як завжди, при прогнозованому різкому зниженні температури повітря рятувальними службами обласного центру будуть встановлені мобільні пункти обігріву. У разі переохолодження та обмороження необхідну допомогу можна також отримати у всіх закладах охорони здоров’я обласного центру.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool