У Кропивницькому бібліотекарі організували інтерактивну гру

Листопад 05, 2019 | Новини | Переглядів: 1095 | Коментарі: 0

Перевірили свій рівень володіння українською мовою учні 8 «Б» класу навчально-виховного об’єднання №17, взявши участь у інтерактивній грі «Мова кожного народу неповторна і своя», що відбулася напередодні Дня української писемності та мови у бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького.

Поетичним словом, дотепним жартом, влучним висловом модератори гри допомагали школярам удосконалити, поглибити та розширити свою обізнаність з української мови і літератури.

Гра доповнювалася показом відеопрезентацій про історію виникнення письма і творців слов’янської писемності та оглядом книжкових виставок «Ці загадкові письмена», «… І сонцем слово засіяло».

Бібліотекарі намагалися донести до учасників заходу розуміння того, яким надзвичайно коштовним скарбом – рідною мовою, ми володіємо. Закликали вивчати, збагачувати свій словниковий запас під час читання і спілкування, викликали бажання розмовляти рідною мовою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool