У Кропивницькому асоціація жінок «Дія» відзначає своє дворіччя

Листопад 15, 2019 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

Служба порятунку Кіровоградщини завжди бере активну участь у суспільному житті громади та співпрацює з багатьма організаціями, діяльність яких, у першу чергу, пов’язана із позитивним виховним впливом на суспільство.

Зважаючи на активне упровадження в Держслужбі з надзвичайних ситуацій політики гендерної рівності, Управління ДСНС України у Кіровоградській області співпрацює із громадською організацією, що об'єднує жінок для спільного вирішення проблеми розширення їхніх прав і можливостей, – асоціація жінок України «Дія».

З нагоди відзначення дворіччя з дня відкриття кропивницького осередку асоціації, 14 листопада у багатофунціональному громадському просторі «Кропхаб» відбулись урочистості, на які були запрошені представники Служби порятунку Кіровоградщини.

Вітаючи представниць асоціації жінок Кропивницького, заступник начальника Управління Василь Штогрін подякував за активну громадську позицію і поширення у суспільстві ідей гуманізму, рівності та прогресу.

У свою чергу, чарівні, рішучі та енергійні господині свята відзначили рятувальників авторським зображенням логотипу асоціації на знак подяки за співпрацю.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool