У кіровоградському кафе акогольні напої продавали неповнолітнім

Червень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1666 | Коментарі: 0

Спеціалістами служби у справах дітей виконавчого комітету Кіровоградської міської ради спільно з співробітниками кримінальної міліції у справах дітей Кіровського ВМ, Ленінського ВМ, Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області, представниками Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу сім'ї і молоді Кіровоградської міської ради, управління освіти Кіровоградської міської ради, проведено рейд з метою виявлення фактів порушення чинного законодавства щодо заборони продажу особам віком до 18 років алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Об'єкти перевірки:
Залізничний вокзал (бездоглядних дітей та порушень не виявлено);
супермаркет «Сільпо» (порушень не виявлено);
супермаркет АТБ (порушень не виявлено);
торгівельний центр «Мурай» (порушень не виявлено);
кафе «Фенікс» (виявлено факт незаконного продажу алкогольного напою 2 неповнолітнім. Відносно особи, яка здійснила продаж алкогольного напою, співробітниками КМСД складено адміністративний протокол для притягнення до відповідальності за ч. 2 ст. 156 КУпАП. З неповнолітніми проведено профілактично-роз'яснювальну бесіду).
Біля супермаркету «Сільпо» складено 1 адміністративний протокол для притягнення неповнолітньої до відповідальності за ст. 178 КУпАП (Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях).

джерело сайт Кіровоградської міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool