У Кіровоградській області підведено підсумки діяльності пенітенціарної служби (ФОТО)

Жовтень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 2096 | Коментарі: 0

25 жовтня поточного року на базі Кіровоградського слідчого ізолятору управління ДПтСУ області відбулося розширене засідання колегії за підсумком роботи підпорядкованих підрозділів територіального органу управління за 9 місяців 2013 року.

Перед початком колегії було проведено стройовий огляд підпорядкованого персоналу органів, установ виконання покарань та слідчого ізолятору області, перевірено наявність зимового форменого одягу, дотримання правил його носіння, також відповідність службових посвідчень займаній посаді і спеціальному званню, наявність особистих документів, жетонів та печаток.
На засіданні колегії було обговорено найважливіші питання щодо підсумків оперативно-службової, виробничо-господарської діяльності, стан роботи зі зверненнями громадян, дотримання дисципліни та законності персоналом ДКВСУ області, виконання вимог антикорупційного законодавства установ і органів кримінально-виконавчої служби області.
Діяльність служб управління та підпорядкованих підрозділів установ області протягом звітного періоду спрямовувалася на дотримання дисципліни та законності персоналом ДКВСУ, стабілізацію оперативної обстановки в установах, забезпечення ізоляції засуджених, виявлення та ліквідацію негативних тенденцій серед них, виконання ними встановленого розпорядку дня, приділення більшої уваги покращенню умов роботи для персоналу, людське ставлення до їхніх проблем, підвищення ефективності та їх безпеки тощо.
Приємним моментом на розширеному засіданні колегії було нагородження персоналу почесними грамотами, дипломами та подяками за проведену роботу останнім часом, а саме, за зайняті призові місця у конкурсі «Кращий за професійною майстерністю в номінації найкращий молодший інспектор відділу охорони», за внесок в огляді-конкурсі на краще службове приміщення підрозділів ВКВСР та краще обладнання чергових частин і приміщень чергової зміни виправних колоній в області і т.і. Такі заохочення, безперечно, стимулюватимуть персонал нашої служби до активної та плідної роботи у подальшому, адже до кінця року залишилось небагато часу аби виправити помилки та недоліки і гідно увійти в наступний рік.

У Кіровоградській області підведено підсумки діяльності пенітенціарної служби (ФОТО)

Прес-служба управління ДПтСУ
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool