У Кіровограді визначились кращі знавці Конституції України

Лютий 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

У Кіровограді завершився ІІ міський етап конкурсу на кращого знавця положень Конституції України та права серед учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Конкурс, організований Кіровоградським міським управлінням юстиції та управлінням освіти Кіровоградської міської ради, проходив у приміщенні Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського.
Визначилися і переможці конкурсу:

І-е місце: Шишкевич Микита, учень 11-Е класу НВО ліцей № 8;(вчитель Кравченко Юлія Вікторівна);

ІІ-е місце розділили між собою :
-Денисенко Катерина; учениця 11-е класу, НВО ліцей № 8,(вчитель Кравченко Юлія Вікторівна);
-Мітькова Ілона; учениця 11-го правового класу КЗ «Педагогічний ліцей»; (вчитель Харченко Сергій Петрович);
-Прибора Богдан, учень 11-го класу гімназії №9; (вчитель Тарасенко Наталія Миколаївна);

ІІІ-е місце розділили між собою:
-Калашнікова Анастасія, учениця 11-го «А» класу НВК №26; (вчитель Ворона Сергій Олексійович);
-Гольвердієв Шаміль Каміл огли, учень 11-го НВО ЗОШ –інтернат ліцей «Сокіл»; (вчитель Стрижак Ольга Миколаївна);
-Матяж Анна, учениця 11-го класу, НВО ЗОШ –інтернат ліцей «Сокіл»; (вчитель Стрижак Ольга Миколаївна);
-Платонов Максим, учень 11-«А» класу СЗОШ№ 14; (Скобіоале Наталія Вікторівна).

Члени журі відзначили, що учасники міського етапу конкурсу чудово справились зі своїми завданнями, які цього року були надзвичайно складними. У творчих змаганнях взяли участь 31 учень, що свідчить про високу активність молоді та значну цікавість до предмету правознавства.
У цьогорічному конкурсі були і свої особливості: спробували свої сили і учні 10-х класів. Кращими у цій категорії стали: Олійніченко Карина – 49 балів, учениця 10-го класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 , (вчитель Погрібний Дмитро Олександрович) та Кахнова Марина – 49 балів, учениця 10-В класу гімназії № 9 м. Кіровограда, вчитель Тарасенко Наталія Миколаївна).
Необхідно відзначити стійку тенденцію перемог у Конкурсі учнів із таких навчальних закладів міста Кіровограда: гімназія № 9, ЗОШ № 4, ЗОШ № 14, № 26, НВО ліцей № 8, КЗ «Педагогічний ліцей”
Щиро вітаємо педагогічні колективи шкіл із перемогою їх вихованців. Важливо також відзначити, що випускники цих шкіл гідно представляють свої заклади на юридичних факультетах престижних вузів України, і працюють висококваліфікованими юристами, у тому числі і спеціалістами органів юстиції та правоохоронних органів Кіровограда.
Членами журі були запрошені знані у місті і водночас молоді вчителі – правознавці : Ворона Сергій Олексійович, НВО ЗНЗ № 26, Погрібний Дмитро Олександрович, ЗОШ №4, Коляда Світлана Володимирівна, НВО ЛШД НЗ «Вікторія П», Погоріла Вікторія Вікторівна, НВО школа – ліцей № 8.
Всі переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та грамотами Кіровоградської міської ради та Кіровоградського міського управління юстиції


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool