У Кіровограді відкриється наймасштабніша виставка стендових моделей

Березень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1984 | Коментарі: 0

«KIROVOGRAD SCALE MODELS FEST» - під такою назвою із 2 по 3 квітня у Кіровограді проходитиме Третя відкрита виставка-конкурс стендового моделізму. Про це повідомив голова оргкомітету виставки Володимир Цись під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 29 березня.

Така виставка слугуватиме перш за все популяризації моделізму серед дітей та молоді, вихованню у них патріотичного світогляду, - відзначила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко. – А технічна творчість, як вид позашкільної освіти має у Кіровограді свою історію і свої успіхи.

Моделювання - це шлях поглибленого вивчення історії, підвищення рівня своєї майстерності, а також розширенню зв'язків та обміну досвідом між учасниками виставки. До участі в ній запрошені моделісти, любителі історії, керівники центрів і станцій юних техніків, клубів і студій, а також колекціонери масштабних моделей. Приїхати в Кіровоград висловили бажання вже близько 80 майстрів з України, які везуть із собою 580 моделей, авіаційної, бронетехніки, кораблів, вітрильників, автомобілів, космічних апаратів, “фентезі”, сюжетів бойових дій, воїнів тощо. Це одна із наймасштабніших виставок, які коли – небудь проводилися в Україні, звернув увагу Володимир Цись.

- Необхідно також відзначити, що Третя відкрита виставка-конкурс стендового моделізму проходитиме під патронатом міського голови Андрія Райковича і за підтримки міського управління освіти. Це суттєво підвищує статус конкурсу і рівень довіри до нього серед учасників, - підкреслив голова оргкомітету. - Зобов’язання спонсорів узяли на себе: генеральний директор “УкрАгроМаш” Юрій Донець, голова наглядової ради ПАТ «Червона зірка» Павло Штутман, генеральний директор Міжнародної акціонерної авіаційної компанії «Урга» Олександр Галінський, директор ПАТ «Кіровоградська швейна фабрика «Зорянка» Віра Пустовіт, Юрій Кісіль (фірма ITALIERI - Україна, м. Львів), представник фірми «МІНІ-АРТ» Денис Костюк (м. Кам’янець- Подільський), Олег Башинський (хоббі-магазин «Радіатор» м. Херсон та інші).

Офіційне відкриття віистаки відбудеться 2 квітня об 11.00 у приміщенні Аеропорту (авіакомпанія “УРГА”)  Вхід – вільний.

джерело

У Кіровограді відкриється наймасштабніша виставка стендових моделей , KIROVOGRAD SCALE MODELS FEST

У Кіровограді відкриється наймасштабніша виставка стендових моделей , KIROVOGRAD SCALE MODELS FEST

У Кіровограді відкриється наймасштабніша виставка стендових моделей , KIROVOGRAD SCALE MODELS FEST

У Кіровограді відкриється наймасштабніша виставка стендових моделей , KIROVOGRAD SCALE MODELS FEST


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool