У Кіровограді відбувся вечір художнього читання

Березень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

Поетичне слово містить у собі якусь незриму, непомітну і водночас велику силу. Воно народжується не на Землі, а десь у височині блакитного неба.

Поезія — це сум, чарівність, музика, дотик до душі, струни якої ще довго будуть бриніти. І чим частіш — тим краще. Тоді людина буде духовно вищою і красивішою. Кожен вірш — це сповідь поета, якийсь незабутній епізод з його життя.

Переконатись в цьому мали змогу юні читачі бібліотеки-філії №10 на вечері художнього читання «Поезія - душі моєї взлет». Тут звучали улюблені вірші відомих українських поетів та переглянуті уривки з фільмів про їх творчий та життєвий шлях.

У житті все починається з чогось : річечка із струмочка, дерево із коріння. Так і в поезії Т. Шевченка, Л. Українки, І. Франка, Л. Костенко, Б.Олійника… - ці імена входять в наше життя з дитинства і залишаться з нами назавжди. Кожний знаходить в них щось своє, близьке і зрозуміле. Духовно бідною залишається та людина, якій байдуже поетичне слово.
Весна асоціюється з новими поетичними творами, емоціями, коханням, квітами, тому всіх зацікавив тест-настрій «Обери квітку». Було весело, цікаво, а найголовніше, що ніхто не залишився байдужим.

 Наталія Анісімова

У Кіровограді відбусвя вечер художнього читання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool