У Кіровограді відбудеться dream-party «Куди проводять сни»

Березень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

20 березня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує поринути у чарівний світ сноведінь відвідавши dream-party «Куди проводять сни».

Захід присвячено Всесвітньому дню сна, що відзначається щорічно третьої п'ятниці березня.
Загадковий світ сновидінь, в який ми занурюємося вночі, таїть в собі безліч таємниць і загадок. Сни хвилюють нас, зачіпають нашу цікавість і нашу душу, змушують замислитися над своїм життям.
В рамках акції бібліотекарі підготували цікаві заходи та інформаційні розваги для своїх відвідувачів.
Протягом дня усі бажаючі зможуть дізнатися про сноведіння їх значення та особливості переглянувши інформаційний стенд «Що потрібно знати, щоб уночі гарно спати» та книжкову виставку «Всі таємниці сноведінь».
О 13.15 у відділі мистецтв розпочнаться «тиха» година «Що ти знаєш про сон?» під час якої Ви зможете поглибити свої знання про сноведіння.
Для найдопитливіших відвідувачів у бібліотеці працюватиме справжня студія «тлумачень снів». Тут таємничий оракул розкриватиме значення снів відвідувачів заходу.
А для усих, хто полюбляє фотографуватись працюватиме інстальована фотостудія, де можна буде зробити цікаве та неординарне фото.
Тож запрошуємо усіх кіровоградців весело, цікаво та незвично провести цей день в стінах нашої бібліотеки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool