У Кіровограді працюватиме Консультаційний центр Управління ДСНС в області

Вересень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

З 21 вересня у Кіровограді у приміщенні аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області (вул. Шевченка, 3) з метою забезпечення населення своєчасною, достовірною та повною інформацією про діяльність Держслужби з надзвичайних ситуацій почне діяти консультаційний центр Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Фахівці Управління надаватимуть консультативну допомогу з питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру, державного нагляду (контролю)
за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки.
Надання консультацій здійснюватиметься особовим складом та працівниками Управління ДСНС України у Кіровоградській області.
До роботи Консультаційного центру також можуть залучатися фахівці та експерти інших підприємств, установ, організацій.
Надання консультаційної інформації юридичним (не залежно від форм власності і виду діяльності) та фізичним особам здійснюватиметься
по телефону, через мережу Інтернет та під час особистого прийому безкоштовно.
Також консультаційний центр може використовуватися для інформування населення щодо участі у заходах цивільного захисту за місцем проживання (дії за попереджувальними сигналами, повідомленнями при проведенні евакуаційних заходів, укриття у захисних спорудах, видача засобів індивідуального захисту тощо).
Детальну інформацію про діяльність Консультаційного центру
У ДСНС в області, графік надання консультацій та розпорядок роботи Консультаційного центру можна знайти на сайті Управління (http://www.kirovohrad.mns.gov.ua/) у рубриці «Консультаційний центр».

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool