У Кіровограді поліцейському, викритому на хабарі, обрано міру запобіжного заходу

Березень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

Оперуповноваженому Кіровоградського відділу поліції, якого викрито на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів США за непритягнення особи до відповідальності за розповсюдження наркотиків, обрано запобіжний захід.

Зокрема, за клопотанням прокуратури Ленінським районним судом м. Кіровограда поліцейському, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Також рішенням суду встановлено можливість внесення застави розміром 96, 4 тис. грн.

Крім того, старшому лейтенанту поліції повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою поєднане з її вимаганням), санкцією якої передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.
Іншій особі, що причетна до скоєння вказаного злочину, а саме таксисту, який є посередником у передачі хабара, судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та оголошено про підозру за ч.5 ст.27, ч.3 ст. 368 (посібництво у одержанні неправомірної вигоди) КК України.
Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool