У Кіровограді мешканці гуртожитку просять взяти їх будинок до комунальної власності

Березень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Мешканці гуртожитку у селищі Новому звернулися по допомогу до депутатів Кіровоградської міської ради.

Сьогодні, 30 березня, перед початком четвертого засідання другої сесії міської ради представник ініціативної групи новенців Катерина Полякова закликала міського голову і депутатський корпус вплинути на Новенську селищну раду, яка відмовляється брати на баланс гуртожиток, по вулиці Металургів, 21.

За інформацією Катерини Полякової, гуртожиток належить підприємству “Кіровоградлітмаш”. Керівництво підприємства готове доровільно передати його територіальні громаді, але селищні депутати відмовляються від такого подарунку. У гуртожтку накопичуються проблеми, скаржиться Катерина Полякова: будинок відключили від електропостачання, відсутня вода. А тут мешкаюять і маленькі дітки і літні люди.
- Ми обов’язково підготуємо звернення до Новенської селищної ради, - запевнив людей Андрій Райкович. – А питання вирішуватимемо у законний спосіб. Контролювати цей процес будуть керівники управління власності та приватизації комунального майна і юридичного управління.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool