У Кіровограді буде відремонтований меморіальний комплекс «Фортечні вали»

Березень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

Вже у середу, 23 березня, на Меморіальному комплексі «Фортечні Вали» розпочнуться ремонтні роботи. А завершиться реставрація меморіалу до Першотравневих свят.

Про це повідомив начальник головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян під час візиту міського голови Андрія Райковича на Фортечні вали сьогодні, 21 березня.

- Поки погода стоїть холодна, ми почнемо підготовчий етап, – відзначив начальник управління. – Проте увесь технологічний процес стартує лише коли на вулиці буде стабільно тепло. Ми підклеїмо всі відвалені мармурові плити, й наведемо на цій території лад – запевнив Олександр Хачатурян.

На ремонт об’єкту у міському бюджеті передбачено 200 тисяч гривень. Міський голова Андрій Райкович дав завдання впоратись із роботою у визначені терміни

- Ви ж не зволікайте, вкладіться у строки, – наголосив Андрій Райкович – Комплекс має бути відремонтований до першого травня, щоб встигнути до святкових заходів. У той же час усі роботи необхідно виконати якісно, щоб плити не відвалились на наступний день, а тримались міцно, на роки.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool