У Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області відбулось перше засідання Громадської ради

Грудень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

Пройшли установчі збори, під час яких було сформовано Громадську раду при Головному управлінні Державної фіскальної служби у Кіровоградській області.

До її складу увійшли представники 20 громадських організацій, які демонструють активну громадську позицію та зацікавлені у підтримці постійного діалогу між громадськістю та Державною фіскальною службою.
Цього ж дня відбулося й перше засідання Ради. Її головою шляхом рейтингового голосування обрано Ігоря Волкова (голова ради територіального відділення Асоціації платників податків в Кіровоградській області), заступником – Тамару Самиляк (голова правління громадської організації „Спілка підприємців Кіровоградської області”).
Голова новоствореної Громадської ради наголосив, що всюди в цивілізованих країнах громадські ради отримують контрольні функції за органами державної влади, тому потрібно змінювати кут своєї роботи.
Членами дорадчого органу обговорено проект Положення за яким діятиме Рада, а також було сплановано план роботи Громадської ради у 2015 році.
Оголошуючи рішення, прийняті під час першого засідання, Ігор Волков подякував за надані йому повноваження голови та запросив до активного обговорення нових законопроектів, які будуть ініційовані Державною фіскальною службою України. Не оминув увагою і те, що потрібно активно взаємодіяти з громадськістю з метою проведення консультацій по законодавчим нормам, які почнуть діяти з 1 січня 2015 року.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool