Туроператори задоволені співпрацею з Одеською залізницею

Березень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

Регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» продовжує приймати заяви через Інтернет щодо резервування місць для перевезення організованих груп пасажирів.

Активно цією можливістю користаються туристичні оператори, для яких оперативність в оформленні групових замовлень на подорожі залізницею є дуже важливим аргументом для своїх клієнтів.

Саме про це та інші нагальні питання йшла мова на спільній нараді працівників служби пасажирських перевезень філії «Одеська залізниця» та представників туристичної індустрії регіону, що відбулася за ініціативою Одеської ОДА. Слід зазначити, що на цій зустрічі було розглянуто широкий спектр питань, пов’язаних з удосконаленням порядку взаємодії працівників пасажирського господарства та туроператорів. Всі наданні пропозиції щодо співпраці між фахівцями туризму та працівниками залізничної галузі прийняті до роботи.

По завершенню зустрічі представники туристичних операторів висловили подяку залізничникам за плідну співпрацю у попередні роки, зокрема працівниками вокзалу станції Одеса-Головна, який є лідером щодо оформлення групових замовлень. До речі, за 2015 рік в цілому у напрямках «туди» та «зворотно» на центральному залізничному вокзалі міста Одеса оформлено 2239 груп на 68530 місць, за 2 місяці 2016 року – 515 груп на 15381 місць.

Що стосується можливості надання заяв щодо резервування місць для перевезення туристичних груп в електронному вигляді то, на офіційному сайті філії у розділі «Інформація» в частині «Організаціям і клієнтам» розміщено «Перелік електронних адрес для направлення заяв від організацій, які здійснюють резервування місць для перевезення організованих груп пасажирів».

Зокрема електронна адреса пасажирського вокзалу Одеса-Головна: odlvokgr@zhd.tenet.odessa.ua. Також на вокзалі оформлення проїзних документів за груповими замовленнями здійснює спеціалізована квиткова каса №7, яка розташована у Сервісному центрі і працює щоденно з 08.00 до 19.30 год. (обід з 13.00 до 14.00 год.). Телефон для довідок: (048) 727-33-57.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool