Туристичний потенціал області буде представлено на виставці Кіровоградщина Туризм 2011

Червень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1543 | Коментарі: 0

10 червня 2010 року о 12:00 на території центрального парку м.Долинська відбудеться відкриття обласної туристичної виставки-ярмарку „Кіровоградщина. Туризм 2011”. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомилили в Управлінні культури і туризму Кіровоградської облдержадміністрації.

Організатори заходу: управління культури і туризму обласної державної адміністрації, Долинська районна державна адміністрація.
На урочисте відкриття запрошено першого заступника голови обласної державної адміністрації Ніколаєнка А.І., першого заступника голови обласної ради Олександр Шаталова, начальника управління культури і туризму обласної державної адміністрації Агапєєву Н.Ю.
В цьому році райони та міста області вже традиційно презентуватимуть досягнення сфері екологічного, сільського “зеленого” та оздоровчого видів туризму, які є пріорітетними для нашого краю.
Програма першого дня роботи виставки передбачає:
рекламування туристичного потенціалу відповідних територій та спектр туристичних послуг, які надаються споживачам туристичного продукту,
представлення театралізованого дійства «Викуп молодої» та «Проводи молодої»,
екскурсію по дендропарку ім. М.Давидова «Веселі Боковеньки»,
Програмою другого дня передбачено проведення етно-туру по туристично-краєзнавчому маршруту “Моє село – моє коріння” (с.Кірове Долинського району), який розповідає про козацьке минуле степового краю, історико-культурну спадщину та туристичний потенціал Долинського району.
Крім передбачено роботу круглого столу «Про початок літнього туристичного сезону. Основні вектори розвитку туристично-рекреаційної сфери області протягом 2011-2012 років» за участю методитсів з питань розвитку туризму райдержадміністрацій та місьвиконкомів, представників туристичних підприємств та господарів зелених садиб.
До участі запрошуються туристичні фірми області, музеї, готелі бази відпочинку, санаторії, ВНЗ, які готують спеціалістів в галузі туризму, а також всі зацікавлені засоби масової інформації.
Сподіваємося що наша виставка буде відігравати важливу роль в освоєнні туристичного ринку Кіровоградщини, допоможе розкрити красу та туристично-рекреаційний потенціал степового краю, а також стане успішним стартом для її учасників до нового літнього сезону.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool