Триває роз’яснювальна робота серед населення Кіровоградщини

Серпень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1181 | Коментарі: 0

Рятувальники турбуються про стан пожежної безпеки в оселях жителів області впродовж цілого року. Тому роз’яснювальна робота серед населення триває незважаючи на сезон.

14 серпня фахівці рятувальної справи поспілкувалися з цього приводу з населенням Долинського, Петрівського та Олександрійського районів.

Рятувальники наголошували співрозмовникам на тому, що пожежі у побуті виникають надзвичайно часто, незалежно від пори року. Для уникнення загорянь та збереження свого майна необхідно не тільки знати, а й неухильно дотримуватись елементарних порад фахівців.

Насамперед тому, що вони сформувались на сумному досвіді, як би прикро це не звучало. Серед найпоширеніших причин виникнення пожеж у домоволодіннях є перевантаження електромережі одразу декількома електричними приладами, несправність газового обладнання. Окрім цього у період, коли люди активно наводять лад у себе на подвір’ях існує ризик виникнення пожеж сухої трави та рослинності у приватних домоволодіннях. Тому, щоб «червоний півень» не завітав до оселі, так важливо дотримуватись правил пожежної безпеки.

Городяни запевнили рятувальників у тому, що поради стали їм у нагоді. А для того, щоб знання можна було поновити у будь-який час, представники Служби порятунку залишили мешканцям листівки, де наводяться елементарні правила пожежної безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області

14 серпня фахівці рятувальної справи поспілкувалися з цього приводу з населенням Долинського, Петрівського та Олександрійського районів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool