Тарифи на проїзд у міському транспорті можуть знову зрости

Липень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 1

Вартість газу на заправочних станціях зросла майже на 20% і тенденцій до її зменшення не передбачається.

Вже протягом двох тижнів ціна метану коливається в межах 5,50 – 5,70 грн. за літр і така ситуація має місце по всій території України. Про це повідомила начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Ольга Гонтарь під час прес – конференції 19 липня. Вартість скрапленого газу – бутану, за її словами, зросла ще більше: до 630 – 6.40 грн. за літр. Стрімке підвищення ціни на газове пальне може стати підставою для транспортних підприємств міста ініціювати перегляд тарифів на проїзд у маршрутних таксі, відзначила Ольга Гонтарь. У разі надходження від перевізників офіційного звернення до міської ради, процедура перегляду тарифів займе близько місяця. За інформацією голови правління ВАТ «Автобусний парк» Анатолія Голованова, за попередніми розрахунками, тариф на проїзд в маршрутних таксі може зрости до 2,25 грн., оскільки ціна пального складає близько 50% вартості перевезення. У той же час, зауважила Ольга Гонтарь, хотілося б почути реагування Антимонопонольного комітету і Державного комітету з контролю за цінами на ситуацію, що виникла на ринку газового пального в Україні.


джерело сайт Кіровоградської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool