Смертельна аварія у Кропивницькому: водію загрожує до 8 років ув’язнення

Лютий 21, 2024 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

ДТП трапилася 31 грудня 2023 року по вулиці Короленка. Під колесами автомобіля загинула молода жінка, яка переходила дорогу по «зебрі». Досудове розслідування кримінального провадження завершено.

За даними слідства, 28-річний обвинувачений, керуючи автомобілем «Volkswagen Touareg», грубо порушив правила дорожнього руху. Водій рухався по місту з перевищенням дозволеної швидкості та скоїв наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

27-річна жінка-пішохід загинула на місці аварії. Удар був такої сили, що тіло потерпілої відкинуло більш ніж на 50 метрів від місця зіткнення.

Наразі водій перебуває під вартою. Йому загрожує до 8 років увʼязнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Обвинувальний акт скеровано до Кіровського районного суду для розгляду по суті.

Слідство здійснювалося слідчими СУ ГУНП України в області під процесуальним керівництвом Кіровоградської обласної прокуратури. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool