Школярі Кропивницького повертаються за парти

Травень 06, 2021 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Для учнів кропивницьких шкіл завершується дистанційне навчання, у вівторок, 11-го травня діти повертаються на навчання до шкіл. 

Травень – завершальний для школярів і педагогів. Для учнів одинадцятих класів в 20-х числах травня освітній процес вже завершується, вони продовжуватимуть підготовку до ЗНО, пояснила Лариса Костенко.

Вихованці початкової школи в деяких закладах вчитимуться до 07 червня чи до 14 червня – все залежить від того, скільки вони перебували на канікулах взимку.

- Я хочу наголосити на тому, що ми створили можливість продовжити дистанційне навчання для діток. Якщо у батьків є перестороги щодо здоров’я їх дитини, вони можуть написати заяву, щоб діти щодня отримувати домашні завдання і виконували їх вдома, - наголосила Лариса Костенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool