Ще один клас безпеки відкрили на Кіровоградщині (ФОТО)

Березень 22, 2024 | Новини | Переглядів: 194 | Коментарі: 0

У Великосеверинівській громаді відкрився ще один клас безпеки.

Відтепер учні Созонівського ліцею матимуть можливість отримувати знання у галузі безпеки у новому форматі.

Тут усе продумано та логічно вибудувано, а технічні засоби навчання разом з наочністю сприятимуть кращому засвоєнню матеріалу. Та й сама атмосфера з порогу налаштовує на те, аби дитина серйозно поставилася до здобуття безпекових знань та була переконана, що тут навіть стіни захищають.

Ще один клас безпеки відкрили на Кіровоградщині

Ще один клас безпеки відкрили на Кіровоградщині

Ще один клас безпеки відкрили на Кіровоградщині

Ще один клас безпеки відкрили на Кіровоградщині

Завітали на відкриття й рятувальники. Адже вони повсякчас допомагають громадам на усіх етапах підготовки та заснування нових безпекових лабораторій. Розпочали перший урок з питань пожежної безпеки. Повторили вже відомі правила та поповнили скриньку знань новими порадами й рекомендаціями.

Відповідально підішли до теми мінної безпеки. Досвідчений сапер ДСНС розповів учням про сучасні боєприпаси та їх вибухові характеристики.

Побачити їх ліцеїсти змогли на спеціальних макетах-стендах, де вони зображені у форматі 3-D. Тож, тепер вони не пропустять такі небезпечні знахідки, коли раптом доведеться зустріти їх на дорозі. А як поводитися у такій ситуації, детально пояснили провідники безпеки: не підходити, не чіпати, попередити про знахідку тих, хто поруч, відійти на безпечну відстань (не менше 100 метрів) та сповістити про це фахівців за номерами 101 або 102.

Доєдналися до заходу і правоохоронці. Від фахівців ювенальної превенції діти дізналися про правила безпеки на вулиці, разом повторили правила дорожнього руху. А ще говорили про прояви булінгу в шкільному колективі, домашнє насильство та як його розпізнати й запобігти цьому негативному явищу. Також молодь попередили й про адміністративну та кримінальну відповідальність за правопорушення.

Кожне відкриття класу безпеки на Кіровоградщині стає нашою спільною маленькою, але такою важливою перемогою у боротьбі за безпечне майбутнє для наших дітей.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool