Ще два незаконно встановлених МАФи у Кіровограді будуть демонтовані

Березень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1480 | Коментарі: 0

Здійснювати контроль за дотриманням правил благоустрою на території Кіровограда стане простіше. Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради погодив нову редакцію Тимчасового положення про порядок демонтажу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Новим Положенням передбачається, що підставою для проведення демонтажу ТС буде не рішення виконавчого комітету, а протокольне рішення Комісії про демонтаж ТС, в якому повинно бути зазначено місце розташування ТС, відомості про власників (користувачів) ТС (якщо власник (користувач) відомі), з визначенням для власників (користувачів) строку добровільного демонтажу, який визначається рішенням Комісії і не може бути меншим 1 календарного дня, та вимогою про приведення земельної ділянки в належний стан з відновленням її благоустрою.

Виконком також доручив юридичному управлінню винести нову редакцію Тимчасового положення на розгляд міської ради.
Цього ж дня, відповідно до чинного Положення, виконавчий комітет, враховуючи протокол комісії з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності від 08 лютого 2016 року, вирішив демонтувати два незаконно встановлених павільйони: по просп. Університетському (біля центрального входу до обласної лікарні) та по вул. Вокзальній (напроти житлового будинку № 20/4).

Прийнятим рішенням для власників тимчасових споруд визначений термін 15 робочих днів для добровільного демонтажу кіосків з приведенням земельної ділянки у належний стан та з відновленням благоустрою з моменту публікації даного рішення на офіційному сайті Кіровоградської міської ради в мережі Інтернет (http://kr-rada.gov.ua) та у найближчому номері офіційного вісника Кіровоградської міської ради “Вечірня газета».

Організувати демонтаж самовільно встановлених споруд має управління містобудування та архітектури, а виконати - комунальне підприємству електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло», комунальні підприємства «Теплоенергетик», «Кіровоградська аварійно-диспетчерська служба», та «Кіровоград-Універсал 2005».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool