Ще два класи безпеки відкрили на Кіровоградщині (ФОТО)

Лютий 13, 2024 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині повноцінно функціонують вже 90 класів безпеки.

Цей своєрідний ювілей у безпековому освітньому просторі стало можливим відзначити завдяки відкриттю двох класів безпеки у Петрівській громаді Олександрійського району. Урочистості з нагоди відкриття безпекових лабораторій відбулися сьогодні у філіях Ганнівського та Петрівського ліцеїв.

Цього дня у супроводі рятувальників ліцеїсти вперше переступили пороги навчальних кабінетів, де здобуватимуть знання з основ безпеки.

Ще два класи безпеки відкрили на Кіровоградщині

Ще два класи безпеки відкрили на Кіровоградщині

Ще два класи безпеки відкрили на Кіровоградщині

Під час занять школярі повторили вже відомі їм вимоги пожежної безпеки, пригадали правила безпеки у побуті, особливо в опалювальний період.

Від фахівців Служби порятунку діти отримали поради та рекомендації щодо дій у разі знаходження вибухонебезпечних пристроїв та їх не менш небезпечних уламків.

Дітям нагадали про те, які небезпеки зимового періоду чатують на необачних, та надали поради, як їх уникнути. А ще закликали не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу.

На прохання слухачів надзвичайники розповіли про роботі будні Служби порятунку. А ще усі бажаючі із задоволенням приміряли справжні бойовки пожежних. І може саме сьогодні в когось зі школярів народилася мрія стати рятувальником!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool