Сергій Ларін: Перинатальний центр на Кіровоградщині повинен відкритися раніше ніж в інших регіонах-учасниках Національного проекту Нове життя

Липень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1849 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Ларін разом зі своїми заступниками Андрієм Ніколаєнком та Богданом Андрющенком взяли участь у селекторній нараді стосовно реалізації Національного проекту "Нове життя" – нова якість охорони материнства і дитинства", яку провела Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова.

Про хід робіт зі створення перинатального центру на Кіровоградщині, що функціонуватиме на базі обласної лікарні, проінформував учасників селекторної наради голова облдержадміністрації Сергій Ларін. Він повідомив, що роботи зі створення центру розпочались іще в минулому році. Наразі, проведено тендер, розроблено і направлено керівництву Нацпроекту щотижневий план дій. З обласного бюджету виділено кошти в розмірі одного мільйона гривень, за рахунок яких розпочались демонтажні роботи у приміщенні обласної лікарні, де й буде створено центр, підготовлено проектно-кошторисну документацію.
Сергій Ларін підкреслив: "Ми маємо давно готовий план дій. Питання перинатального центру на постійному контролі обласної влади. Лише вчора я особисто оглянув, як ведуться роботи по його створенню. Наш центр повинен відкритися першим, і вже цього року. Так, у листопаді в обласному центрі ми плануємо провести міжнародний інвестиційний форум, в рамках якого відбудеться відкриття перинатального центру, на яке ми обов'язково запросимо Президента України Віктора Януковича".

за матеріалами сайту ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool