Сергій Ларін: ПАТ ЦГЗК - взірцевий представник соціально відповідального бізнесу

Липень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 2364 | Коментарі: 1

Під час робочої поїздки до Петрівського району Сергій Ларін оглянув залізорудний кар’єр, розташований неподалік від районного центру.

Петрівський кар’єр, спорудження якого розпочалось ще 1977 року, забезпечує сировиною криворізький "Центральний гірничо-збагачувальний комбінат". Річна проектна потужність кар’єру становить 6 мільйонів тонн магнетитової руди з вмістом заліза в руді 24% і за чотири місяці поточного року об’єм видобутої руди на території району становить 2263,3 тисячі тонн.
Оскільки рудник знаходиться неподалік від райцентру, зрозуміло, що це основне місце роботи для місцевих жителів, до того ж і середня заробітна плата за місяць не може не привабити, адже становить 3500 гривень.
Спілкуючись із Сергієм Ларіним, керівник району Юрій Самохвал розповів, що ПАТ "ЦГЗК" бере активну участь у вирішенні питань соціально-економічного розвитку району. Так, він зазначив, що минулого року за сприяння ПАТ "ЦГЗК" вдалося відремонтувати дахи багатоповерхівок по вулиці Літвінова, що в Петровому, на суму 500 тисяч гривень. Цього року планується відновлення вуличного освітлення в райцентрі. А от вже зранку, як зауважив Юрій Самохвал, він разом із Сергієм Ларіним перерізав символічну червону стрічку біля сучасного ігрового дитячого майданчика, збудованого за безпосередньої фінансової допомоги ПАТ "ЦГЗК". Окрім цього комбінат безкоштовно виділяє щебінь для благоустрою територій району, а в зимовий період допомагає спецтехнікою для розчистки доріг від снігових заметів.

джерело сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool