Сергій Ларін: Головне завдання реформи у медичній галузі - створити сучасні лікувальні центри які надаватимуть населенню якісну медичну допомогу

Червень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1497 | Коментарі: 0

Саме так зазначив голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін, ознайомившись з роботою хірургічного відділення Новоархангельської центральної районної лікарні.

Спілкуючись з місцевими медиками керівник області зазначив, що лікарняні заклади у тому вигляді, у якому вони проіснували до наших днів, вже давно потребували серйозного реформування. – Головна мета госпітальних округів – створити на території області низку сучасних медичних центрів, які надаватимуть жителям області якісну медичну допомогу. Але спочатку ми повинні забезпечити лікарні сучасним обладнанням, медпрепаратами, залучити висококваліфікованих спеціалістів. Але ні в якому разі мова не йде про скорочення штату медичних працівників, – наголосив керівник області.
Разом з виконуючою обов’язки головного лікаря Новоархангельської ЦРЛ Оленою Приймою Сергій Ларін оглянув аптечні заклади, які діють при лікарні, та пересвідчився, що місцеві фармацевти дотримуються положень Меморандуму між владою та аптечними закладами щодо забезпечення ними соціальних цін на найбільш уживані медичні препарати.
Також Сергій Ларін оглянув палати для ветеранів Великої Вітчизняної війни та поспілкувався з фронтовиками.
Не обійшлося і без традиційних подарунків від губернатора. На цей раз Сергій Ларін передав виконуючий обов’язки головного лікаря Новоархангельської ЦРЛ Олені Приймі сертифікат на холодильник для потреб лікарні.

джерело сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool