Серед мешканців Кіровоградщини провели роз’яснювальну роботу

Березень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 2016 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують проводити профілактичні відпрацювання житлового сектора населених пунктів з метою попередження порушень громадянами правил протипожежної безпеки, травмування та загибелі, особливо під час опалювального сезону. 

Адже, за інформацією Служби порятунку, впродовж періоду активного використання населенням приладів опалення, печей, груб, камінів кількість пожеж у житловому секторі значно збільшується.

При цьому також збільшується кількість загиблих на пожежах. Крім того, розпочались господарські роботи на присадибних ділянках, тому під час відпрацювань рятувальники закликають громадян не палити суху траву чи сміття.

7 березня рятувальники Новогородківського та Вільшанського районних підрозділів провели роз’яснювальну роботу серед мешканців відповідних районних центрів. Громадянам переконливо рекомендували відповідально ставитись до власної безпеки та берегти від вогню власне майно.

Зокрема обережно користуватись відкритим вогнем у побуті, відмовитись від паління у ліжку та не залишати непогашених недопалків і сірників, суворо дотримуватись правил експлуатації приладів і систем опалення, не використовувати їх не за призначенням або у несправному стані, бути обережними у поводженні з електрострумом та регулярно перевіряти систему вентиляції у приміщеннях. Також працівники Служби порятунку закликали бути уважними та дбати про безпеку дітей.

Під час відпрацювання житлового сектора серед населення фахівці місцевих підрозділів розповсюдили застерігаючі листівки з порадами щодо безпечної життєдіяльності.

 провели роз’яснювальну роботу

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool