СБУ:«Надійна фортеця держави» (ФОТО)

Березень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1462 | Коментарі: 0

До 20-ї річниці створення Служби безпеки України у Кіровограді презентовано науково-популярне видання з історії та сьогодення УСБУ в Кіровоградській області «Надійна фортеця держави». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-група УСБУ в Кіровоградської області

15 березня ц.р. в Управлінні СБ України в Кіровоградської області відбулася презентація науково-популярного видання «Надійна фортеця держави». У презентації взяли участь керівництво, співробітники та ветерани Управління.

Ювілейне видання – перша спроба системного висвітлення діяльності Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області за двадцять років свого існування. Писати книгу допомагали, як співробітники Управління, так і пенсіонери органів держбезпеки.
За словами авторів, це науково-популярне видання стане у нагоді й співробітникам інших правоохоронних органів, науковцям, краєзнавцям, учням шкіл, які стоять перед вибором професії, студентам вишів та громадянам, які бажають більше дізнатися про роботу співробітників української спецслужби.
Унікальність ювілейного видання відзначив і краєзнавець Василь Даценко, який активно сприяв його створенню: «У книзі висвітлено у хронологічному порядку пройдений Управлінням шлях, основні і найвагоміші здобутки за 20 років його існування. У виданні вміщено понад 300 цікавих документів і фотографій».
Напередодні професійного свята книгу отримають ветерани органів держбезпеки, її передадуть у бібліотеки, музеї та навчальні заклади області.

СБУ:«Надійна фортеця держави» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool