You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

СБУ викрила факти протиправного заволодіння коштами державного бюджету одним із підприємств-пасажироперевізників Кіровограда

Липень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1624 | Коментарі: 0

СБУ викрила і припинила механізм протиправного заволодіння у особливо великих розмірах коштами субвенції з державного бюджету, який був запроваджений службовими особами одного з підприємств-пасажироперевізників Кіровограда. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області

Встановлено, що протягом кількох років, ділки, маючи на меті отримання незаконно збільшеного розміру бюджетної компенсації, фальсифікували звітні документи у частині значного завищення своїх втрат, пов’язаних з наданням послуг безкоштовного проїзду громадянам пільгових категорій міста.
Згідно з попередньою оцінкою загальна сума завданих державі збитків становить понад 5,5 мільйонів гривень.
За викритими фактами Управлінням СБ України в Кіровоградській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Ведеться слідство.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool