Рятувальники Кіровоградщини тричі залучались на гасіння пожеж

Липень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Протягом доби на території Кіровоградської області стались 3 пожежі у приватному секторі.

О 10:15 виникла пожежа 0,5 м2 постільних речей у квартирі на 1-му поверсі 2-поверхового будинку на вул. Гагаріна м. Благовіщенське. На ліквідацію пожежі залучались вогнеборці 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське.

О 17:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Миру с. Гурівка Долинського району. Як з’ясувалось, там горіло 150 м2 покрівлі господарчої споруди та солома в ній. Силами рятувальників 20-ї ДПРЧ м. Долинська пожежу було локалізовано о 18:49 та о 21:07 – ліквідовано.

Вже 10 липня о 02:55 на вул. Бєляєва с. Верблюжка Новгородківського району вогнеборці 27-ї ДПРЧ ліквідували пожежу 20 м2 сінника та 3 тонн сіна в ньому на території приватного домоволодіння.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються фахівцями.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool