Роз’яснює ГУ Міндоходів в Кіровоградській області: подорож за кордон з малечею

Вересень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1094 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів в Кіровоградській області нагадує, що при поверненні з-за кордону в Україну громадяни з дітьми можуть ввозити з собою у ручній поклажі або багажі дитяче харчування.

Водночас, батьки (особи, які їх замінюють) або уповноважена ними особа, інші члени сім'ї та родичі можуть ввозити в Україну, маючи з собою відповідний рецепт, продукти спеціального дитячого харчування, які не виробляються (не реалізуються в Україні), в обмеженій кількості.
Зокрема, для дітей, хворих на фенілкетонурію або інше захворювання, що потребує спеціального харчування, в таких обсягах:
- у кількості, що не перевищує п'яти упаковок (банок) кожного найменування на одну особу;
- у кількості, що не перевищує зазначену в наявному в особи рецепті на продукт (продукти) спеціального дитячого харчування, виданому на ім'я дитини та засвідченому печаткою лікаря та/або закладу охорони здоров'я.
При цьому потрібно пред'явити документи, що засвідчують родинні зв'язки з хворою дитиною, або іншого документа, який підтверджує повноваження особи на такі дії.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool