Розпочалася операція Літо

Червень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1685 | Коментарі: 0

Протягом літа, з 1 червня по 31 серпня поточного року, Державтоінспекція в Кіровоградської області бере участь в оперативно-профілактичних заходах під  умовною назвою «Літо-2011».  Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

Мета заходів - це забезпечити належний громадський порядок, безпеку дітей на території закладів відпочинку й оздоровлення, місць концентрації молоді, проведення масових заходів, попередження бездоглядності та правопорушень у підлітковому середовищі на період літнього сезону. Співробітники ДАІ забезпечуватимуть супровід автотранспорту, що перевозить групи дітей до місць відпочинку.
Крім того, з метою запобігання дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх, інспекторами ДАІ будуть проведені профілактичні бесіди з дітьми та підлітками, які відпочивають у таборах.
Шановні батьки! Ніколи не переходьте дорогу на червоний або жовтий сигнал світлофора. Якщо дитина зробить це разом з Вами, він повторить це і самостійно! І звичайно ж, відповідальність за безпеку дітей несуть також і водії автотранспорту. Діти можуть з'явитися на дорозі в будь-яку хвилину, в самий невідповідний момент. Ваше завдання - зробити все можливе, щоб дитина не потрапила під колеса транспортного засобу навіть в тому випадку, якщо він порушив Правила дорожнього руху. Й пам'ятайте, всі ми з Вами, в тій чи іншій мірі у відповіді за життя і здоров'я нашого підростаючого покоління.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool