Розпочалась підготовка до фестивалю «Степограй 2012».

Березень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1417 | Коментарі: 0

Чотири роки поспіль на теренах Кіровоградщини проходить надзвичайне дійство - фестиваль української народної творчості «Степограй». 

Ексклюзивністю фестивалю є той факт, що проходить він в автентичній атмосфері українського села Карбівка, Добровеличківського району.

2012 рік – ювілейний в історії Фестивалю. Тож вже вп’яте гостинні мешканці Карбівки прийматимуть гостей з різних куточків України.
Зважаючи на перший ювілей – готуватись до «Степограю 2012» розпочали заздалегідь. 18 березня 2012 року на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка відбулось спільне засідання Оргкомітету фестивалю. Серед членів оргкомітету - відомі на Кіровоградщині люди – М.Середенко - голова Асоціації молоді Кіровоградщини «Златопілля»; О.Бабенко – заступник начальника управління культури і туризму Кіровоградської ОДА; Г. Суркова – директор Кіровоградського ОЦДЮТ; Л. Савенко – директор ОЮБ ім.О.М.Бойченка; А. Колєва – координатор проектів Інформаційно-ресурсного центру; Є. Манженко – фронтмен гурту «Веселі біоритми», ведучий ранкового шоу «Ранкова кава» та інші.
В рамках зустрічі вирішувалися основні питання проведення цьогорічного дійства. Зокрема – затвердження концепції, положення та плану проведення Фестивалю. Цьогорічний «Степограй» поєднає в собі вже традиційні елементи – проект «Студентська республіка», конкурсні виступи українських колективів в різних номінаціях, виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва з показовими виступами традиційних єдиноборств та презентацію діяльності родових помість (екопоселень).
Вже незабаром на сайті інформаційного партнера Фестивалю «Степограй 2012» - Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка з’явиться офіційна сторінка фестивалю, на який буде розміщено інформацію та фото про проведення фестивалю в попередні роки, а також докладну інформацію про цьогорічний «Степограй».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool