«Різдвяний казанок» у Кіровограді

Січень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1011 | Коментарі: 0

У Кіровограді завершилася традиційна новорічна акція «Різдвяний казанок», яку проводила Кіровоградська Армія Спасіння у співпраці з дитячо-юнацьким клубом «Скіф» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради

Традиційна акція до новорічних свят "Різдвяний казанок" покликана подарувати новорічний настрій і свято тим, хто із-за певних обставин не може зробити цього для себе сам, відзначила начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна. Упродовж останніх півтора місяці добровольці збирали іграшки, речі та солодощі у мікрорайонах Кіровограда: у бібліотеках, книгарнях, навчальних закладах та виховних центрах. Дитячо-юнацький клуб «Скіф» активно долучився до цієї акції, збираючи іграшки та подарунки для малечі. Усе зібране подарували дітям-сиротам, дітям родин переселенців та діткам з особлими потребами під час святкових заходів у приміщенні Армії Спасіння. Дітлахів порадували безпрограшними конкурсами, веселими змаганнями, різдвяною виставою, танцями та піснями, а також влаштували солодкий стіл. В організації свята допомагали Кіровоградська софтбольна команда, ДЮК "Скіф " ( педагог організатор Фустій Альона Ігорівна), а також вражаючий акробатичний балет "Три з половиною", повідомила Людмила Дорохіна.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool