«Пульс» Міндоходів України розглянув 56 заяв від громадян Кіровоградщини

Вересень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

Саме стільки громадян зателефонували на антикорупційний інтерактивних сервіс „Пульс” протягом січня – серпня поточного року.

Про це повідомили у відділі обслуговування платників податків Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області нагадує.
Звернення надійшли від жителів Кіровоградського, Олександрійського, Онуфріївського, Маловисківського, Світловодського, Новоукраїнського та Гайворонського районів. Платники податків, що користувалися зазначеним сервісом, найчастіше скаржилися на організаційні недоліки в роботі органів податкової служби, проблеми з поданням електронної звітності та реєстрації платником ПДВ.
Нагадуємо, що повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників Міністерства доходів і зборів, оперативно вирішити суперечливі питання можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово. Дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool