Прокуратурою області вирішується питання щодо внесення апеляції на рішення Олександрійського міськрайонного суду

Червень 10, 2011 | Новини | Переглядів: 1720 | Коментарі: 0

На думку державного обвинувача суд неправильно застосував кримінальний закон та призначив покарання, невідповідне тяжкості вчиненого злочину. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Вироком Олександрійського міськрайонного суду засуджено тридцятисемирічного мешканця шахтарського міста за ч. 3 ст. 364, ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України до 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади в правоохоронних органах на 2 роки та позбавленням спеціального звання «майор міліції» із звільненням від відбування покарання з випробовуванням на 2 роки.
Даний громадянин, працюючи в Олександрійському РВ УМВС України, у листопаді минулого року за неприйняття і незабезпечення реєстрації заяви про вчинене згвалтування одержав від двох насильників хабар у розмірі 10 000 гривень. Співробітниками УСБУ в області й внутрішньої безпеки міліції був спійманий на «гарячому».
Наразі прокуратурою області вирішується питання щодо внесення апеляції на рішення суду з вимогою більш суворого покарання для колишнього горе-правоохоронця.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool