Прокуратурою області проведено перевірки вимог Закону України Про доступ до публічної інформації

Серпень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1536 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградської області організовано перевірки додержання місцевими органами державної виконавчої влади та органами місцевого самоврядування вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації». Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Численні порушення виявлено у ході перевірок селищних та сільських рад, де досі навіть не було визначено відповідальних осіб для забезпечення доступу запитувачів до інформації. Не підготовлено місць для роботи запитувачів із документами тощо.
За результатами перевірок міжміськрайпрокруорами внесено 49 приписів на усунення виявлених порушень.
Крім того, прокурорами міста Олександрії, Новоукраїнського, Добровеличківського, Новоархангельського районів внесено відповідні подання.
Всього ж внесено 5 подань, 59 приписів й один протест.
Питання нагляду за виконанням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації перебуває на постійному контролі прокуратури області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool