Прокуратура: Позовні вимоги до суду щодо скасування незаконних тарифів задоволено в повному обсязі

Березень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

Перевірку додержання вимог чинного законодавства з приводу встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій ЖЕКу №10 провела прокуратура Кіровського району міста Кіровограда. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Як розповів прокурор району Андрій Коваль, у ході перевірки було виявлено порушення Закону України «Про житлово-комунальні послуги». Зокрема, споживачі не були вчасно попереджені про зміну виконавчим комітетом Кіровоградської міської ради тарифів за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Мешканці будинків не були попереджені про зміну тарифів за надані послуги у визначений діючим законодавством 30-денний термін. Зрозуміло, що й розрахунки нових тарифів представники ЖЕКу не довели до відома мешканців будинків, які обслуговують. Втім, оновлені тарифи було затверджено рішенням виконкому Кіровоградської міської ради.

В минулому році протест прокуратура Кіровського району виносився на розгляд сесії Кіровоградської міської ради. Втім, до цього часу рішення про задоволення або відхилення протесту не прийнято.
Тому, відповідно до Закону України «Про прокуратуру», було подано позовну заяву до Кіровоградського окружного адміністративного суду про скасування як незаконного рішення виконкому Кіровоградської міськради «Про встановлення ЖЕКу №10 тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій».
Наразі позовні вимоги прокурора задоволені в повному обсязі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool