ПриватБанк навчив кропивницьких підприємців контролювати роботу своїх працівників

Жовтень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 715 | Коментарі: 0

Продавці мережі магазинів жіночого одягу «Хелен», що в обласному центрі, не дратують покупців запізненнями та не закривають торгові точки без вагомої причини.

А рецепт відповідального відношення працівників до робочого процесу надзвичайно простий - впровадження сервісу Облік робочого часу співробітників».

Сервіс Облік робочого часу співробітників» ПриватБанку - унікальна для України послуга, що надає можливість підприємствам усіх форм власності забезпечити постійний облік часу, відпрацьованого кожним співробітником.

«Мережа магазинів «Хелен» вже не перший наш клієнт, що запровадив цей сервіс у звичайних магазинах, - розповідає Наталія Сергієнко, керівник напрямку з реалізації послуг клієнтам середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ця послуга надзвичайно актуальна для усіх підприємців, незалежно від об’ємів бізнесу, які мають найманих робітників. Для впровадження сервісу «Облік робочого часу» досить лише встановити POS-термінал з необхідним програмним забезпеченням або оформити зарплатні картки ПриватБанку для кожного співробітника. До речі, ті клієнти, які працюють з нами за програмою «Еквайринг», отримують можливість контролю за підлеглими безкоштовно».

Користування сервісом надзвичайно просте. Співробітник проводить зарплатною або карткою «Універсальна» через POS-термінал, фіксуючи час приходу чи виходу. На його телефон приходить SMS-повідомлення із зазначенням часу входу чи виходу. Власники смартфонів на базі OC Android можуть табелюватися через мобільний додаток Приват24.

«Вже давно у мене визрівала ідея, як організувати та забезпечити постійний контроль за робочим процесом у магазинах, - ділиться досвідом Олена Селімова, власниця мережі магазинів «Хелен». - Тому пропозиція ПриватБанку мені сподобалась. Адже це і дешево - потрібен лише пос-термінал у магазині (який у мене вже давно працює), і дуже легко у використанні (досить лише провести карткою ПриватБанку через пос-термінал, зафіксувавши час відкриття/закриття магазину), і завжди актуально (повідомлення про облік щоденно приходять мені на пошту)».

Понад 600 тис. українських підприємців обслуговуються у ПриватБанку та активно користуються найпопулярнішими сервісами та програмами: Приват24 для бізнесу, Бухгалтерія Онлайн, Paperless, Інтеграція Приват24 и ПЗ бухгалтерії, Електронний документообіг, Електронні звіти, ПриватМаркет, ЕЦП в ПриватБанку тощо.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool