Правоохоронці Одеської залізниці відзначають 95-ту річницю Дня транспортної міліції України

Червень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 729 | Коментарі: 0

5 червня 2014 року в актовій залі УМВС України на Одеській залізниці відбулася урочиста зустріч начальника Одеської залізниці Віктора Фрунзи із працівниками транспортної міліції, яка була присвячена святкуванню 95-ї річниці Дня транспортної міліції України.

У ході зустрічі начальник залізниці зазначив: “Завдання по забезпеченню схоронності вантажів та безпеці пасажирів на залізниці було та залишається спільною справою працівників міліції і залізничників. Наша співпраця завжди продуктивна. На даний час на залізниці діють громадські формування чисельністю близько 500 чоловік. Активісти формувань спільно з працівниками міліції виходять на патрулювання по охороні спокою пасажирів. Сьогодні органи внутрішніх справ на транспорті являють собою високоорганізовану правоохоронну систему, яка здатна ефективно виконувати покладені на неї функції щодо забезпечення громадської безпеки і боротьбі з усіма формами та проявами злочинності».
Віктор Фрунза подякував правоохоронцям за сумлінне виконання службових обов’язків у справі протидії правопорушенням на Одеській магістралі та відзначив 11 кращих працівників почесними нагородами.
В свою чергу начальник УМВС України на Одеській залізниці полковник міліції Сергій Карташов у цей святковий день побажав усім співробітникам управління та ветеранам транспортної міліції міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди та згоди, щоб успіх завжди супроводжував і допомагав долати усі життєві складнощі, підтримувати дух мужності при виконанні службових завдань з забезпечення правопорядку і безпеки на залізничних магістралях нашої держави.

* Довідка Транспортна міліція заснована 5 червня 1919 року Постановою Ради Народних Комісарів. Сьогодні до транспортної міліції належать відповідні підрозділи, які забезпечують охорону громадського порядку і боротьбу зі злочинністю на залізничному, водному та повітряному транспорті.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool