Працівники Знам'янської дистанції захисних лісонасаджень Одеської залізниці до кінця року виконають масштабні обсяги робіт

Вересень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Захисні лісонасадження вздовж залізничної колії є необхідною умовою для захисту інфраструктури залізниці від несприятливих погодних умов.

Головною метою роботи дистанцій захисних лісонасаджень на залізниці є належне утримання, висадка та дбайливий догляд за лісовими культурами. Всього на Одеській залізниці працюють п’ять дистанцій захисних лісонасаджень: Одеська, Шевченківська, Знам’янська, Херсонська та Котовська.
Знам’янська дистанція захисних лісонасаджень працює з 1967 року і є однією з найдавніших на Одеській залізниці. Територія дистанції охоплює Кіровоградську, Миколаївську, частково Дніпропетровську області. Площа смуг відведення становить 9,5 тис. км, у тому числі лісових насаджень – 3,7 тис. га. До кінця року Знам’янська дистанція захисних лісонасаджень Одеської залізниці проведе санітарно-вибіркові рубки на 200 гектарах території, приведе до належного санітарно-естетичного стану ще 170 гектарів території та проведе габаритні рубки лісонасаджень на 147 гектарах під лініями електропередач. Штатна чисельність дистанції становить 137 працівників, серед яких майстри лісу, лісоруби, трактористи.
Структурною одиницею дистанції є Помічнянський лісорозсадник. Тут вирощуються найкращі саджанці фруктових, декоративних, хвойних дерев, кущові рослини. Трояндами цього розсадника засаджені клумби вокзалів, відділкових лікарень, залізничних підприємств.
Знам’янська дистанція неодноразово займала почесні місця у галузевому змаганні серед підприємств Одеської залізниці, а з 2010 по 2013 рік не випускала із своїх рук прапора переможця, отриманого за 1 місце. За підсумками роботи за перше півріччя 2013 року колектив цього структурного підрозділу посів друге місце у галузевому змаганні та перше – серед інших дистанцій захисних лісонасаджень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool