Працівники міліції затримали підозрюваного у збуті марихуани

Березень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у збуті наркотичних засобів затримали непрацюючого раніше судимого 26-річного жителя Кіровоградського району.

Чоловік раніше вже відбував покарання за зберігання наркотичних засобів та був звільнений з місць позбавлення волі кілька років тому.

Провівши декілька оперативних закупівель, правоохоронці задокументували його злочинну діяльність. Зловмисник збував зілля як за місцем свого проживання, так і на вулицях населеного пункту. Всього реалізував 600 грамів марихуани за гроші у сумі 900 гривень.
Наразі підозрюваний затриманий у порядку ст. 115 КПК України. Під час затримання працівники міліції виявили у зловмисника кілька грамів марихуани, яку він планував реалізувати.
За фактами збуту наркотичних засобів порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool