Працівники міліції вдосконалюють професійні знання і навички

Вересень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

П’ятого та шостого вересня в усіх органах і підрозділах внутрішніх справ Кіровоградщини розпочались заняття у системі службової підготовки, що триватимуть до травня наступного року.

- Питанню підвищення професійного рівня правоохоронців керівництво відомства в області приділяє значну увагу, – зазначив на початку першого заняття, що відбулося в обласному апараті, т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення УМВС полковник міліції Іван Стеценко. – На особливому контролі – вивчення нормативних відомчих документів щодо зміцнення службової дисципліни та законності, попередження надзвичайних подій серед особового складу, дотримання конституційних прав та свобод громадян та недопущення випадків катування та жорстокого поводження в діяльності ОВС.
Перший день занять в УМВС в області був присвячений саме цьому напрямку роботи. Правоохоронці обговорили окремі аспекти зазначених питань за участю начальника інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення УМВС полковника міліції Олександра Колтка та старшого прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури Кіровоградської області радника юстиції Олександра Байдака.
Під час проведення занять відбулася також зустріч працівників міліції з головою Ради ветеранів УМВС Дмитром Міцуком та головою обласної профспілкової організації атестованих працівників УМВС в області Валерієм Шевчуком. Зокрема, Дмитро Федорович розповів про результати спільної взаємодії ветеранської організації з УМВС в області та поділився планами співпраці у поточному році, у тому числі у напрямку проведення більш широкої роз’яснювальної роботи з населенням щодо недопущення протизаконних дій.
Крім цього, наприкінці заняття працівники міліції розглянули Правила поведінки та професійної етики осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool