Працівники міліції Кіровоградщини підбили підсумки роботи за два місяці 2012 року

Березень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

16 березня 2012 року в УМВС України в Кіровоградській області відбулося засідання колегії Управління за участю керівників галузевих служб та міськрайорганів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

На початку засідання начальник Управління полковник міліції Костянтин Пожидаєв ще раз звернув увагу присутніх на те, що кожен правоохоронець повинен у своїй повсякденній службовій діяльності втілювати принцип «Людина – понад усе», який керівництво МВС України визначило одним із головних пріоритетів у роботі міліції. Відповідно, очільник УМВС наголосив на необхідності постійного контролю за дотриманням обліково-реєстраційної дисципліни, оперативного реагування на заяви і повідомлення, а також на вирішенні питань у межах своєї компетенції під час проведення особистого прийому громадян керівниками органів внутрішніх справ на місцях. 

Продовжилося засідання колегії УМВС в області безпосередньо розглядом результатів роботи органів внутрішніх справ регіону за два місяці поточного року за напрямками оперативно-службової діяльності.
За початку року органами та підрозділами внутрішніх справ області зареєстровано понад 13 тисяч заяв і повідомлень громадян. За результатами їх розгляду було порушено майже 1,5 тисячі кримінальних справ.
Протягом двох місяців 2012 року працівники міліції виявили близько 300 фактів незаконного обігу наркотиків, за якими задокументовано 179 злочинів, серед них 66 - пов’язаних зі збутом наркотиків. До кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочинів притягнуто 101 особу, із них 16 – причетних до збуту наркотиків. Із незаконного обігу вилучено понад 26 кг наркотичних засобів та психотропних речовин, а також 186 доз лікарських засобів.
У напрямку протидії економічній злочинності працівниками ДСБЕЗ виявлено 122 злочини. Органами та підрозділами внутрішніх справ області у сфері службової діяльності викрито 66 злочинів, серед яких 20 фактів зловживання владою та 7 – хабарництва, 21 злочин у сфері господарської діяльності. Також задокументовано 49 злочинів, пов’язаних з використанням бюджетних коштів.
За втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність за ознаками ст. 304 КК України порушено 3 кримінальні справи. У результаті вжитих заходів виявлено та припинено 417 адміністративних правопорушень, з яких 75 скоєно неповнолітніми.
У напрямку протидії торгівлі людьми та кіберзлочинності задокументовано 3 злочини, з яких 1 – пов’язаний з ввезенням, виготовленням, збутом і розповсюдженням творів, що пропагують культ насильства, жорстокості та порнографічних предметів, 2 – із створенням або утриманням місць розпусти і звідництвом. З початку року складено 25 адмінпротоколів за заняття проституцією.
З метою протидії на території області фактам незаконної міграції, працівники органів та підрозділів внутрішніх справ області здійснили 73 перевірки готелів, 70 – гуртожитків, 160 – ринків, 1938 – домоволодінь. До адміністративної відповідальності притягнено 2180 громадян.
У ході засідання колегії начальник УМВС в області полковник міліції Костянтин Пожидаєв піддав критиці роботу окремих міськрайвідділів міліції. Костянтин Миколайович наголосив на необхідності усунення наявних недоліків у найкоротші терміни.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool