Працівники кадрового апарату поліції Кіровоградщини підбили підсумки роботи

Жовтень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

У нараді взяли участь заступник начальника Головного управління Нацполіції Кіровоградщини Дмитро Ткачонок, керівник управління кадрового забезпечення ГУНП Андрій Човпан, начальник державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Кіровоградській області» Олександр Нестройний, голова профспілкової організації атестованих працівників ОВС Валерій Шевчук та голова відомчої обласної ветеранської організації Валерій Вільний.

Питання, які розглядалися на порядку денному, стосувалися багатьох аспектів роботи працівників підрозділів кадрового забезпечення поліції області.

Серед них дотримання дисципліни і законності, заходів особистої безпеки особовим складом, комплектування вакантних посад та прийому на службу, стан професійної підготовки, а саме – навчання та підвищення кваліфікації працівників.

На нараді також йшлося про організацію виховної роботи серед поліцейських, відновлення інституту наставництва, покращання психологічного клімату у колективах, медичне забезпечення та соціальний захист працівників, роботу з ветеранами відомства.
- Одне з важливих питань, на яке хочу звернути увагу кожного – стосується, у першу чергу, дисципліни та законності. Слідкувати за їх дотриманням, вчасно підтримати колегу по службі, за необхідності –зупинити від необдуманого вчинку, допомогти у хвилину значного психологічного навантаження, які нерідко трапляються у роботі правоохоронців – наше завдання не лише для працівників кадрів, які присутні у цьому залі, а й для всього особового складу поліції області. Я наголошую на тому, що саме особиста відповідальність кожного працівника за ввірену ділянку роботи, уважне та чуйне ставлення до людей, сприятиме зміцненню їх довіри. А думка громади про діяльність поліції була і нині залишається одним із головних показників нашої роботи, – наголосив Дмитро Ткачонок.

На завершення наради керівник управління кадрового забезпечення поліції області Андрій Човпан заслухав звіти працівників окремих територіальних підрозділів, визначив пріоритетні напрямки роботи служби, які довів особовому складу.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool