Позов Сергія Ларіна про скасування перейменування Кіровограда вже в суді

Серпень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1269 | Коментарі: 0

Позов народного депутата, екс-очільника області Сергія Ларіна про скасування постанови про перейменування Кіровограда на Кропивницький зареєстрований до розгляду Вищим адміністративний судом України, про це Ларін написав  на своїй сторінці у фейсбуці

Парламентарій каже, сьогодні вкрай важливо повернути жителям право самостійно визначати, як має називатися місто.

– Ми виконуємо свої обіцянки. Позов від мене як народного депутата про скасування постанови про перейменування Кіровограда вже зареєстрований у Вищому адмінсуді.
Маю надію, процес буде незалежним, прозорим і без політичного тиску.
Ми разом: і жителі міста, і команда юристів зробимо все можливе, щоб зупинити це «перейменувальне» беззаконня! – наголосив Ларін. – Ми маємо повернути жителям законне право самостійно визначати, як повинне називатися їхнє місто! Раз і назавжди поставити крапку в питанні перейменування, у маніпуляціях на цю тему, у тлумаченні і переписуванні історії, як це вигідно нинішній владі...
Політик зауважує, головне зараз не зміна вивісок, а розвиток міста.
– Сьогодні основне завдання не в зміні вивіски на в’їзді! А в розвитку міста! Щоб жити в ньому було комфортно. Щоб з’являлися нові підприємства, створювалися робочі місця, щоб медицина була доступною, щоб люди не їхали світ за очі в пошуках кращого життя... – пояснює він.
Ларін переконаний, законну справедливість рано чи пізно, але все ж удасться відновити.
– У тому, що ми переможемо, у мене немає сумнівів! Можливо, це станеться не зараз. Але це обов'язково відбудеться щойно наша команда повернеться до влади! Станеться вже дуже скоро, – підсумував він.
Нагадаємо, раніше Ларін закликав жителів підтримати позов про скасування перейменування Кіровограда.

Як уже повідомлялося, Верховна рада перейменувала Кіровоград на Кропивницький на своєму засіданні 14 липня.
У квітні КМІС і Соціологічна група «Рейтинг» презентували результати соціологічного дослідження на тему перейменування Кіровограда. Згідно з даними соціологів, переважна більшість населення Кіровограда – 82% – проти перейменування міста на Кропивницький.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool